Asiakkaiden Kokemuksia

Muutos on mahdollista. Muutos on mahdollisuus. Muutos lähtee toiveesta muuttua. Muutos tapahtuu askel askeleelta.

IMG-20200923-WA0026

”Johannan ja Jennin tapa esiintyä on aito ja voimaannuttava.”

”Luento oli osallistava ja sopivasti informatiivinen työkenttäni keskeiset teemat huomioituina.”

”Jatkoa ajatellen sain tästä inspiraatiota ja rohkaisua.”

Jutta Huotari, kouluterveydenhoitaja

” Olen pohtinut toimitusjohtajana, että miksi en ole ymmärtänyt mennä aiemmin työnohjaukseen. Olisin välttynyt monelta turhalta umpisolmulta. Suosittelen työnohjausta lämpimästi jokaiselle yrittäjälle. ”

Yrittäjä - Oulu

” Tämä on ollut sellainen ammatillinen kasvu yrittäjästä toimitusjohtajaksi. Työnohjauksen aikana minussa on tapahtunut merkittävä kasvu yrittäjänä. ”

Yrittäjä - Oulu

” Kiitos antoisasta koulutuspäivästä. Sopivasti teoriaa ja perusteluja ratkaisukeskeisyyden hyödyille. Sain myös konkreettisia työkaluja työhöni. Tyylinne esiintyä ja puhua oli inspiroiva. ”

” Mahtava työkoulutus, kiitos tästä voimaantumisesta ja mahtavista työkaluista. ”

Terveydenhoitajien palautteita - Oulu
IMG-20200923-WA0034
IMG-20200923-WA0032

” Työnohjaus-prosessi yllätti minut positiivisesti. Pääsimme sellaisiin asioihin käsiksi, joita aiemmin emme ole osanneet käsitellä keskenämme.  Sain työkaluja, joita voin hyödyntää itseni ja myös asiakaskuntani parissa. Myös oman työni ja vapaa-aikani rajaaminen helpottui.”

Ryhmätyönohjaukseen osallistunut, Liminka.

”Terapian avulla pääsin turvallisesti ja varmasti elämässäni eteenpäin. Luulin sen olevan rankkaa, sitä välillä olikin, mutta pääasiassa tulin kotiin iloisempana ja mieli oli valoisampi. Suosittelen kaikille ottamaan vastaan tällaista terapia-apua.”

Asiakas, Oulu