Osaava Henkilöstö

Kohti tarvittavaa muutosta ja hyvinvointia.

Jenni Hintsala

jenni.hintsala@mysteps.fi

Puh. 040 508 0636

Jenni Hintsala

Yksilö- ja pariterapeutti (psykoterapeuttiopinnot UWE Bristol 2015-). Ratkaisukeskeinen työelämävalmentaja ja työnohjaaja (Oulun yliopisto -2/2021).  Teologi, psykologian ja uskonnon aineenopettaja (FM Itä-Suomen yliopisto 2012).

Olen monialainen psyykkisen hyvinvoinnin osaaja, jolla on taitoa ja intoa saada ihmiset mukaan kasvamaan ja kehittymään hyödyntäen heidän omaa potentiaalia ja vahvuuskenttää. Työelämän kehittämis- ja koulutustyö innostaa minua, ja pystyn tarjoamaan siihen ammattiosaamistani laaja-alaisesti. Valmentajana tuon jaettavaksenne psykologian alan tuntemusta niin arjessa kuin työssä jaksamiseen ja hyvinvointiin. Avaan näkökulmia ennen kaikkea ratkaisukeskeisen viitekehyksen näkökulmasta,  konkreettisesti ja valovoimaisesti, kuulijoita osallistaen.

Terapiamaailmassa minulle tärkeää on luoda asiakkaalleni kokemus turvallisesta ja toivoa ylläpitävästä terapiasuhteesta. Asioita tarkastellaan ja tutkitaan yhdessä. Löydetään askelmerkkejä eteenpäin ja kuljetaan rohkeasti kohti hyviä muutoksia.

Johanna Hytönen

johanna.hytonen@mysteps.fi

Puh. 045 631 8895

Johanna Hytönen

Kaupptieteidenmaisteri (Oulun kauppakorkeakoulu 2017). Ratkaisukeskeinen työelämävalmentaja ja työnohjaaja (Oulun yliopisto – 2/2021).

Organisaatioiden innostunut ja valovoimainen kehittäjä, jolta ei puutu rohkeutta tarttua erilaisiin tilanteisiin. Liike-elämän ja yrittäjyyden vahva ymmärrys tuo mielekkyyttä paneutua eri organisaatioiden hyvinvointiin, sekä kestävään liiketoiminnan kehittämiseen. Selkeä ja ratkaisukeskeinen työskentelytapani auttaa asiakasta löytämään työkaluja omaan työhön sekä työssä jaksamiseen.

Uteliaan ja inhimillisen työotteeni avulla löydämme keinoja, mitkä mahdollistavat yksilöiden ja organisaatioiden loistamisen. Kohtaan jokaisen yksilön rohkean avoimesti ja arvostaen. Teen osaltani parhaani, että saan ihmiset vuoropuheluun mukaan ja autan kohtaamaan myös mutkikkaampia tilanteita. Katson luottavaisesti eteenpäin ja olen asiakkaan puolella mahdollistamassa kehittymistä ja kasvua.

Pekka Hintikka

pekka.hintikka@mysteps.fi

puh. 0447939000

Pekka Hintikka

Diplomi-insinööri (Oulun yliopisto, Sähkötekniikan osasto 1985).

Kasvuvalmentaja,Muutosjohtaja ja Teknologiakonsultti.

Minulla on monipuolinen kokemus toimimisesta valmentavana esimiehenä ja johtajana pk-yrityksissä ja pörssiyhtiöissä. Henkilökohtaisia vahvuuksiani ovat laaja ammattilaisten ja yritysten verkosto, strategisen ajattelun taito, sinnikkyys, luontaiset ihmissuhde- ja johtamistaidot sekä ihmisten erilaisuuden kunnioittaminen. 

Ydinosaamisalueitani ovat liiketoiminnan johtaminen, visio & strategia & toimeenpano, esimiestyö, muutosjohtaminen, valmennus&mentorointi, digitalisaation tekologiat ja nykyaikainen ohjelmistokehitys.

Tarjoan joustavasti osaamistani yritysten ja organisaatioiden valmentajana, johdon konsulttina, henkilökohtaisena valmentajana ja mentorina. Kunnoitan erilaisuutta, osoitan arvostusta ja rakennan luottamusta. Yhdessä luomme innostusta ja saavutamme tuloksia.

Riikka Wirpi

riikka.wirpi@mysteps.fi

puh. 0415466587

Riikka Wirpi
Työelämävalmentaja.
Työyhteisösovittelija (HPI 2017).
Viestinnän ammattilainen (FM, Jyväskylän yliopisto 2012).
 
Olen käytännönläheinen ja iloluontoinen työelämän kehittäjä. Autan yrityksiä vahvistamaan työntekijäkokemusta hyvällä ihmisten johtamisella. Kaiken toimintani keskiössä on käyttäytymisen johtaminen, vuorovaikutus ja viestintä. 
 
Hyödynnän työssäni aiempaa kokemustani työntekijäkokemuksen kehittäjänä ja rekrytointivastaavana kasvuyhtiöissä. Työhistoriani on vahvistanut minussa uskoa inhimillisyyden ja avoimen kohtaamisen voimaan; aitouteen perustuva yhteys on avain hedelmälliseen yhteistyöhön, onnistumisiin ja hyvinvointiin. Sille tielle haluan asiakkaitani johdattaa.